Invitație la sărbătoarea de iarnă - The Association of Professional Translators of Moldova (ATP)

ASOCIAȚIA TRADUCĂTORILOR PROFESIONIȘTI DIN MOLDOVA
O abordare profesionistă a comunicării interumane

Invitație la sărbătoarea de iarnă

Dragi colegi,

Consiliul Asociației Traducătorilor Profesioniști din Moldova vă invită la o serată de suflet cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Evenimentul va avea loc pe data te 22 decembrie la orele 17.00-19.30 în incinta hotelului „Turist” (bul. Grigore Vieru, 9).

Atenție!

Puteți veni împreună cu un invitat drag inimii Dumneavoastră. Astfel, corul nostru de amatori, care își propune se cânte colinde, va fi mult mai puternic.

Surprizele serii vor fi chiar cele oferite de Dumneavoastră! Veți aduce un mic cadou de prin casă, nou și bun, pe care îl veți oferi unei persoane din cei prezenți. Principalul, însă, va fi urarea de bine, care va acompania cadoul respectiv.

Sperăm că vor fi multe glume și istorioare hazlii, care să ne bine-dispună și să ne „teleporteze” în atmosfera magică a Crăciunului şi Revelionului.

Să ținem minte că nimeni, în afară de noi înșine, nu ne poate genera o bună dispoziție și bucurii. Ce poate fi mai frumos decât bucuria revederii cu voi toți!

Vă așteptăm cu drag! Această întrunire va fi și o minunată ocazie să ne împărtășim cu acele lucruri frumoase, care ni s-au petrecut în acest an minunat.

Consiliul ATP Moldova

Categorie: Activitati