Şcoala Traducătorului Profesionist - The Association of Professional Translators of Moldova (ATP)

ASOCIAȚIA TRADUCĂTORILOR PROFESIONIȘTI DIN MOLDOVA
O abordare profesionistă a comunicării interumane

Şcoala Traducătorului Profesionist își reia activitatea!

Şcoala Traducătorului Profesionist vă propune un curs de instruire generală pentru traducători, cu includerea unor aspecte din domeniul juridic. Doritorii sunt invitați să se înscrie la cea de a 8-a ediție a acestei școli, organizată în perioada 14-16 decembrie 2018.

Vezi detalii...

STP

Cursul de Formare Profesională a Traducătorilor din Moldova. Ediţia a 6-a

Devenită deja o tradiție, Școala Traducătorului Profesionist își deschide iar ușile pentru toți cei pasionați de traduceri și interpretariat și invită doritorii să se înscrie pentru ediția a 6-a, care va fi organizată în perioada 30 noiembrie-18 decembrie 2015.

Vezi detalii...

STP

Şcoala Traducătorului Profesionist din Moldova ediţia a 5 -a

La ediția a 5-a a Școlii Traducătorului au participat 11 persoane. Un număr nu prea mare. Este și bine și rău. Bine a fost faptul că s-a putut lucra mai intensiv cu persoanele participante la curs. Rău este faptul că Asociația nu a învățat încă să facă promovare și reclamă, ceea ce explică numărul redus de participanți. Absolut nou pentru Școala Traducătorului ediția a 5-a a fost componența participanților - în marea lor majoritate traducători de meserie, care activează în domeniu, sau intenționează s-o facă în viitorul apropiat!

Vezi detalii...

STP

Şcoala Traducătorului Profesionist. Ediţia a 2-a

9 aprilie – 15 iunie 2011
Asociaţia Traducătorilor Profesionişti din Moldova, în parteneriat cu casa de traduceri „CUBUS Translation” a organizat cea de-a 2-a ediţie a Şcolii Traducătorului Profesionist. Scopul acestei activităţi a fost de a oferi o instruire practică şi a împărtăşi experienţa şi cunoştinţele în domeniul traducerilor, acumulate de membrii ATP Moldova.

Vezi detalii...

STP

Şcoala Traducătorului Profesionist

29 de participanţi ai Şcolii Traducătorului Profesionist (ŞTP) din Republica Moldova s-au învrednicit de diplome de absolvire a acestei Şcoli, după ce timp de trei luni de zile au frecventat un curs intensiv de formare profesională, organizat de către Asociaţia Traducătorilor Profesionişti din Moldova şi Casa de traduceri „CUBUS Translation”.

Vezi detalii...

STP