Zona membrilor - The Association of Professional Translators of Moldova (ATP)

ASOCIAȚIA TRADUCĂTORILOR PROFESIONIȘTI DIN MOLDOVA
O abordare profesionistă a comunicării interumane

Noua Preşedintă ATP Moldova Nicoleta Culava (stânga) şi Preşedinta de Onoare a ATP Eleonora Rusnac

Nicoleta Culava vine la timona ATP Moldova

Adunarea Generală a Asociației Traducătorilor Profesioniști din Moldova (ATP Moldova) s-a desfășurat la 30 iunie 2022, în agenda evenimentului fiind trecute următoarele subiecte: prezentarea raportului de activitate a ATP pentru ultimii 3 ani, alegerea noilor membri ai Consiliului de Administrare, planuri de activitate pentru viitor etc.

Vezi detalii...

Activitati

Material prezentat la întrunirea comună cu UTA în cadrul Ministerului Justiției. 25 mai 2022

Asociația Traducătorilor Profesioniști din Moldova (ATP Moldova)

Asociația Traducătorilor Profesioniști din Moldova (ATP Moldova) a fost înființată în 1998. Asociația include un număr de 54 de membri, liberi profesioniști și traducători angajați. ATP Moldova este o organizaţie non-guvernamentală non-profit. Organul de conducere al Asociației este Consiliul de Conducere alcătuit din 5 membri și Președintele Asociației. Tel. de contact și adresa email: +373 68922002, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.  

Vezi detalii...

Activitati

Instruire pentru traducători pe timp de pandemie

În perioada mai – iunie 2021 Asociația Traducătorilor Profesioniști din Moldova a realizat, la rugămintea administrației Parlamentului Republicii Moldova, un curs de instruire pentru un număr de 7 traducători și funcționari ai Serviciului Asistență Lingvistică din cadrul Direcției Relații Externe. Instruirea respectivă a inclus două discipline și anume traducerea consecutivă și traducerea simultană și a fost efectuată de membrii ATP Moldova Eleonora Rusnac și Olesea Bodean, ambele formatoare cu o practică bogată în domeniu, obținută de-a lungul mai multor ani în cursuri similare realizate de ATP Moldova.

Vezi detalii...

Activitati

Pagina 1 din 8